Finalisti "Jaeger Music Nighta"
0
Fetus u u Orašju, a Nula plus u Sarajevu
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nula Plus ROCKSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!! Definitvno idem.....Svi u FIS...Hajmo svi u FIS....
Mrcino papanska - ovdje se radi o ne-afirmiranim bendovima koji se takmiče za snimanje albuma. I, obzirom da sam oba benda već čuo mogu reći da je Nula Plus - beton! Ne, ovi bendovi nisu ni blizu U2-a, ali je ovo isti program koji je lansirao Slayer u Americi - pa se nikad ne zna - mozda Nula Plus za 10 godina postane ono sto je Slayer.....
ove godine sam bio na exitu, t-mobile, u2 u zg. vidio vrhunske bendove. i sad mi ovdje govore kako su fetus, nula plus odlicni bendovi.
Pa nisu Ceca i Seka, to ti ocigledno smeta ortodoksna seljacino. Hajd ti lijepo na bazene, negdje tamo ceka metak sa tvojim imenom.
odlicni bandovi???????????? pacijentima u jagomiru. MOZDA