Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
podsjetiti nas da je uistinu važno čuvanje i njegovanje tradicije i narodnih običaja koji su uistinu veliko bogatstvo za ovu zemlju, Hljeba i igara.....
Ove godine se posebno radujem Božiću!
Sve je to lijepo i podržavam, ali ZA MENE bilo bi još ljepše kad bi makar jednu numeru otpjevao neko ko nije iz reda pripadnika katoličke vjeroispovjesti, npr Lejla Jusić, pa možda jednu numeru i neki hor mješanog etničkog satava.
U normalnim drzavama je to najnormalnija stvar, posto na Balkanu jos nema normalne drzave, morat cemo sacekati jos pola stoljeca da ti se normalna i lijepa zelja ispuni.
Pretjerali ste, slavite Božić više nego katolici
Kažu u prvim redovima sjedice Komsic sa svojom ljepsom polovinom. Al u qrcu koja ironija hahahaha
ti si neka budala žešća, ko će ga spriječiti ako dođe u inat ti možda ??hihihihihihihihihi uzmi praljkovaću pa nazdravi za božić!:)))
nemere ,komšić u prve redove,on je predstavnik rvata