Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je nevidjeno. uglavnom zato sto necu ni pogledat
pjevaju o sebi
sto kaze raja ostat ce nevidjeno 😂
Vidjeno je kod Konstrakte vec…
Bile bi popularnije i bolje bi zarađivale da se počnete baviti grupnjacima.
Stare koke sto medalju guzovima. To jos nismo vidjeli
Bice hit al u ljubuskom
Neće ni tamo, i tamo će Mile Kitić i ostali narodnjaci biti glavni.
Pogledao. Znači likuše prozvaše instagram naslikavanje, botokse, furanje, slikanje hrane itd. I tu ne bi bilo ništa sporno da one nisu iste takve :) Prozvaše same sebe
🤣🤣🤣
savjet za prvo gledanje. kad s posla dodjete pa krenete da se istegarite u razrahatnici onda pustite.
pjesma upravo kaže nešto o nama internetistima bravo cure
Jel realno da ovo smatraju dobrim ....
Cudo nevidjeno
Tri Milfare
njesra
Koliko smo samo siromasni kao drustvo, ne mislim na materijalne nego duhovne stvari. Gledam ove komentare ili bolje receno komentatore samo gledaju kako ce se kome nasladiti i sta lose prokomentarisat. Zelim vam uspjesan start, od negative nemam nista i ne zelim sebi kvariti dan i hraniti se mrznjom prema drugima.