Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad fedde zapjeva, sve gori
Turbofolk papci i primitivci koji su okupirali ovaj grad na aparatima ...
@Goldenproxy ceo ceo ceo..vidis,.kako je srpski nastao od bosanskog.,,.jer daj e obrnuto,.nebi se dodavalo nego oduzimalo.,i s tim u vezi ne postoji ni jedan jezik joji je nastao od drugog da je dodavao,.vec je oduzimao rijeci.,.kapiš??
Smece komercijalno. Hocemo techno u sarajevu
toga smo imali kad je bila FUTURA. poslije toga slabo jako slabo.
@Futura2000 A Planet Sarajevo?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
za neki jaći event se mora preko granice. ovaj my face izgleda ko septička jama.
Bravo. ❤️🇧🇦❤️🇧🇦
"Ljudi su stradali kad god su bili potcinjeni zenama" (Ahmed) "Poslije moje smrti ljudima nece ostati vece iskusenje od onoga u koje ce ga dovoditi zene." (Ibn Madze) "Zena koja stavlja periku na glavu, obmanjuje, a svaka obmana je zabranjena." (Nesai) "Zena koja umre, a njezin muz ne bude zadovoljan s njom, uci nece u Dzennet." (Tirmizi) "Zeni koja zatrazi od svog muza razvod braka, bice uskraceni dzennetski mirisi." (Ahmed, Ebu Davud)
A dobro, imal bolje atmosfere nego kad se pusti Yugo 45?