Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De bolan fazla pusti se patriotskih pjesama,ispalio si se i sad suti
ima li Fazla ikad ista drugo za "prijavit" osim rata prije 30god? Eto, ne slusamo vec dovoljno o tome svaki dan...
Fazla je pravi sarajevski lik! Svi vaši bijedni komentari su također dio naličja sarajevske priče…. Nemate petlju da prihvatite uspjeh momka iz komšiluka, to je vaš problem. Niko, ama baš niko ko je uspio nešto napraviti, nije doživio da mu priznaju uspjeh u svome Sarajevu…. Stoga - bravo Fazla, a vi šupci - crknite u sivilu svoje zavisti!!!!
zaista ne znam cemu potreba za ovim ponavljanjem gradiva ..
Haj ne provaljuj te se
Pobjeguša I tanko vapje
SVE BI OVO BILO DIVNO KRASNO DA PJESMA NIJE OBRADA: - ivica šerfezi exodus Doduše i Ivica ga je maznuo od nekog Italijasnkog šonsiNijadaa
Dusmanima otrov mojoj dusi ti si lijek...
Definisan ko pjevač sa dvije pjesme !!! Bravo, neko čitav život pjeva i ne stigne se definisati, forma je prolazna ali su talenat i klasa vječni!
mi jos bazamo u devedesetim? ne micemo se iz blata, rata i mrznje.
Mrs smrdljiva pobjeguljo
Kod ovog ko fol pjevača već su spremni koferi
ee Fazla da si ostao sad bi bio heroj a ovako si izdajica
Dezerter se opet javlja koji bi nas opet branio 😂😂😂😂😂😂
Čovjek iz Dublina 93. zbrisao u Ameriku, a sada prodaje priču o patriotizmu. Ni umjetnika ni patriote.
Eklatantan primjerak dezertera.
....pjesmu "Sva bol svijeta" koja ga je i definisala kao pjevača" Ova ga je pjesma definisala kao dezertera i to onog najgoreg