Komentari (336)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jesu se ponadali da će ova Čikarićka pobjedit hahahahahaaha Bravo Džejla
@Muha_89 Nije ni ta ništa lošija od ove naše, a i ko lutka je :D
karanje rođaci!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Mislim da bi top komentar trebao sadrzavati pohvale za djevojku a ne provokacije za srbiju koja joj je dala sansu da uspije u zivotu za razliku od ove usrane zemlje,a i glasova je sigurno dobila iz srbije puno kao i smolo. Bravo Dzejla
Saša je maher za poso. Uvukao bošnjake i makedonce. Sledeći su hrvati.
Beli Deli Smeli Lepi Lepo WTF kaze iz Gorazde
Bravo Dzejla, tvoj glas i pjesme odmaraju dusu. Cestitke od srca!
Koji otac salje kcerku u Beograd da "peva" servima ? Nekad se pitam ako bosnje imaju obraz, cast i pamcenje. Umjesto da uce od albanaca kako sa servima oni opet njima "pevaju". Nema vjeka a da nema rata. Pa kad opet te komsija srvin siluje, zlostavlja i ubije sam si sebi kriv (bosnjo").
ove islamske bulice se samo udaju za srbe i hrvate.
čestitke, ali i dalje važi hljeba i igara. 101600 × 0,69 = 70104 KM nekom bi se možda spasio život. E bijedo bosanska, ne mislim na materijalnu.
Na pravo loš dan,otvorim komentare na klixu,čitam i zahvaljujem Bogu... Kad vidim šta se sve piše, i kakvih mračnih umova ima,pa dooobro sam prošla.... Čast izuzecima naravno.
🤙
Ne znam kako vas nije stid pisati bilo šta loše o ovoj djevojčici... Kako smo mi pogan narod, umjesto da je podržavate i slavite ovvakav talenat ( sa 17 GODINA ) vi je pljujete jer joj je mentorica SRPKINJA!?!? Fuuuuuuj, taman ste svi zatupljeni za Jalu, Bubu i Maju Berovic! Ne zaslužujete bolje... SVAKA ČAST LUTKO LIJEPA... Sav uspijeh ovog svijeta ti želim, b r a v o!!!!!!
Na jedan takav!? Smiješno... Ovdje je baš očigledno ko je negativna osoba :)) I kako cu ignorisati dobre komentare kad sam baš ja ostavila jedan takav?
kazu nema posla al svake godine za pjevanje narodnjaka se izgleda 1000 novih mijesta otvor5i.
Bravo Džejlice, u inat vlasima/đikanima i šokcima :^)
Bravo
Da se može kako dići u zrak ove Zvezde Granda i natjerati ovi landohani da se uhvate motike pa nek zapjevaju dok okopavaju krompir.... Ah pustih zelja.
ne znam sta ova vlahadija sere sa telefonima, pa vlahadija je kroz strucni ziri i sve one pjevace sto su glasali ovoj curi dala svjetlosnu godinu prednosti po bodovima nad svim ostalim kandidatima, mala imala duplo vise glasova pjevaca od drugoplasirane.tako je bilo i realno.
Hljeba i igara...