Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ti si umro za mene otkako si poceo brojati krvna zrnca
Edo je kralj, nacionalisti njega i ne trebaju slušat, samo kvarite prosjek, slušajte Merlina i Harija, oni su pravovjerni. BTW, sinoćnji show odličan mada ja više volim kad s bendom nastupa ali eto, ne može uvijek. Pozdrav normalnoj raji a nacionalistima svih uvjerenja samo da kažem da ga lagano crnu obale.
- Lilach i ja smo pravi sekularisti. Iako poštujemo sve religije, nismo vjernici koji su ovisni o rabinima, popovima i hodžama. Naša duhovnost dolazi iz našeg shvaćanja duhovnosti, a to je da je Bog u svima nama. Zato imamo istu vezu sa Bogom kao i rabini, hodže i popovi. Razlike su samo gluposti kojima ljudi kontrolišu ljude - rekao je Edo Maajka. - AKO TREBA, ZBOG ŽENE BIH i PROMIJENIO VJERU da zadovoljim formu, ali vjenčanjem u Zagrebu mislim da smo ih sve zeznuli - naglasio je u svom buntovničkom stilu.
Svi vi koji ste platili kartu i gledali repanje bez benda ste K.R.E.T.E.N.I A lova svakako ide ili u Hrvatsku ili u Izrael! P.S.Nemam ništa protiv Ede(šta više)ali u SARAJEVO se ne dolazi bez benda! JEL JASNO!!!!
Ja zalosni komentara. Prvo za one ko kazu da je Edo nula od umjetnika. Sto uopste citate clanke vezane za njega ako nije Vas ukus. Zato sto je to Vasa bolest: \"uspjesan Bosnjak se mora pljuvati, obavezno\" Za one koji bubaju religiju i nacionalizam. Da Vas pitam koliko ima mjesani brakova Bosnjaka i Srpkinja i sve te kombinacije. Nemozete stavljati jedan narod u jedan goblem, svi se razlikujemo. Jesul svi Muslimani sada teroristi, ukljucujuci i Bosanske.
Edo je bio i ostao KRALJ repa na Balkanu , a vi olosi sto slusate juica i razne jadove iz srbije pokupite se i lagano u beograd.
s bendom je mnogo jaci i bolji nastup...
EDO K.A.R.INA M.R.Š u Izael p.i.c.k.o. cionisticka prodana
Jbt treba ukinuti komentare na svim clancima prije je i bilo pametnih komentara, sad samo neke gluposti i nacionalisticka prepucavanja..
Stipu đematlije ne znaju ni oni šta bi ne valja Edo što je oženio Izraelku, ne valja onaj iz TBF što je munto Bošnjakinju ništa njima ne valja ućero im bugari
Mora zivalj bosnjacki spominjat\' boga i religije u svakom clanku,pa makar bio on o izumrloj ptici kivi...
Zar je taj Edo Maajka uopste nekom interesantan?!!? Bio zanimljiv sa prvim albumom i to bi bilo to, sve ostale presipanje iz supljeg u prazno. I taj Frenkie WTF??!!!??
Edo je samo jedan od MASONA.....idioti...
Edo Majka je kreten,iz razloga sto se ozenio sa cifutkom,njegova majka se je ubila zbog toga braka... Idemo malo o domacoj repcugi :) Kandzaija,bolje ti je idi u komunalno i cisti smece... Frenkie,prestani se furati nisi neki reper,na svakome nastupu ti nestaje zraka pogledaj malo EMINEMA,za par godina ne primjecujes covijeka uopste da ispusta glas.. Edo Majka,nista dobro o tebi ni pjesme ti nisu bas ok...
bas zbog takvih kao sto ste vi sto vam je bitnije malo pive i Sis3, desit ce nam se ponovo isto, brzo zaboravljate ko smo i gdje smo pa kada se ponovo pronadjete u tome da ste u logoru ili vas bombardiraju C3tnici a Židovvii im salju municiju shvatit cete ko je edo majka i zasto ovako pricam. A sto se tice mog imama to neka neko drugi sudi, ona ko je za to nadlezan a ne ti izrodu narkomanski!
Muljavo i nerazumljivo, čak i za sarajevske standarde loš zvuk.
OBICNI PISONJA