Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
spavam do 12 ..ustanem ponekad i kasnije i onako mrzovoljan komentarisem na klixu do ponoci ..sve zivo znam , mrzim cijeli svijet al narocito nase uspjesne ljude ..oni su krivi sto sam ja lijen :)
BRAVO SANJA.I JOŠ KUKAJU "NIŠTA NISAM DOBIO OD DRŽAVE"
Bravo za sva tri komentara. Nigdje ne vidjeh vise experata za sve sfere zivota, politika, sport, muzika, auto industrija, medicina, fizika, hemija i na kraju ljepotica dana. Kladim se da su to sve propalice u zivotu. Pozdrav za sanja90, Mr.Robot i DAVNOBILO A omladina nek uziva u koncertu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Žao mi je ovih ljudi, oni su fanovi dine merlina..
on ce pjevat 3 h i uzet kes a jadan ovaj narod sto pokise dzabe
nece biti raje koliko su najavili ipak je korida danas hhh
Sad ce opet pisati Dino Merlin "zapalio"...
Imaju sta propustiti pih.
Imali gdje prenosa na TV?
Himzo vice,mozda bi i otiso al ga mjehur zeza,od pive sto loche svaki dan kad se vrati s posla
Pichoke na slikama 1, 19, 31, 42, 45 dominiraju. Izdvojio bih ovu na 31, samo taka'
ma rodjen sam za nekadasnji rezim i vrijeme... dobro si to prepoznao, zato se jao slabo snalazim u danasnjim vremenima
Zlatna ova kisa za bascu.
Pjeva li ovaj mahalac još uvijek pjesmu "Duhovi Konjaka" ili stihove "koliki sam pjanac bio" i "kelner vino natoči" i priča li i dalje priče kao prije rata popijem pola kafane pa pobjegnem sa rajom da ne platimo ceh i njegova izjava jednom novinaru: "za vrijeme iftara postim do ezana a onda popijem bocu whiskeya"... puši ga pederu i poserem ti se navjeru koju si pronašao...
Prijateljuuuuu stari ispričat ću ti priču... :D
kišaaaaaaaaaaaa....vo je zato sto glasa za SDA
Naravno da nam je država u stanju u kakvom jeste kad se u ovom broju ide na koncert Dine Merlina, a ne na koncert Sarajevske filharmonije.
kisaaaa pickeeeeeeee ahahahhah
Prolaze pored moje kuce, sve djecurlija, od 14 do 16 i dijasporići
dajte nam tommorrowland :$