Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedva čekam sljedeći Ummet
Kad mi puste swish swish bish pa kad ga zalomim
PORUKA ZA PRIVREDNIKE VOJVODINE: Na ambalažama Vaših proizvoda (kao recimo prehrambenih artikala) ima opasan nedostatak koji nije dobar za prodaju, naročito izvoz. Umjesto laži "proizvedeno u Srbiji" treba napisati istinu sa kojom treba da se ponosite: "proizvedeno u Vojvodini". OBRAZLOŽENJE: Riječ "Srbija" je stekla sasvim opravdanu međunarodnu reputaciju kao simbol izuzetno prljavih aktivnosti, kako materijalnih tako i psihičkih. Izbjegavajte to sranje.
"Liam Gallagher koji je koncert otvorio svojim hitom "Rock’n’Roll Star" O, Zevse! Vaši milenijans novinari su baš superiška. Edukujte se, ba. Nije to njegov već hit Oasisa.
Nema ništa bolje od exita. Svako može naći nešto što mu odgovara.
Kod nas jedino Cevljanovici imaju ovakvu posjecenost, to dovoljno govori o nama
Kad su cevljanovici?
A ja u kuci 🙁