Komentari (265)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Bina u obliku velikog oka" Neko nas posmatra, neko nas stalno gleda :-)
Kao ono zlo oko sto nas gleda sa americkog dolara. "Novus ordo seclorum"
sto nije u obliku kurijeg oka
Svevideće oko
DOBRO JE DA JE OKO, MISLIO SAM OVE GODINE ĆE BITI KOBAJA OD MALE ...
Njihovo vrijeme. OPEN YOUR MIND, ppls :)
interpretacija dedzalovog oka
Zar nas nisu poslanici obavjestavali o ovim stvarima, samo oni cija je srca Allah zakljucao nikad nece biti u mogucnosti da ovo shvate..koliko god ti njima govorio ili dokaza im iznosio, jer to su oholi ljudi, preko ociju su im koprene a srca isprljana. I nikad svojom glavom ne razmisljaju vec srljaju trazeci lazna bogatsva ovog svijeta. I ne zalostite se za njima previse jer da Allah vidi kakvo dobro u njima uputio bi ih, a Allah je Mudar i Silan. Vec sebe i svoju djecu pripremajte jer vrijeme je doslo.
Bila ili ne bila teorija zavjere. Bilo masonsko ili ne bilo. Opet je činjenica da Eurosong plasina širim masama kič, šund i shit a oni se na to primaju. Drago mi je što nemamo para da šaljemo naše na to turbo takmičenje.
Super sad nam niotkud neće doć kić i šund,blago nama
The all-seeing eye is watching tonight That's what it is, truth and light The all-seeing eye is watching tonight Nothing to hide, secrets inside It's like everybody in this party, shining like Illuminati It's like everybody in this party, shining like Illuminati
Mali slager pederluka i zvijeri...
Orvele,Orvele. Dođe i ti do ultra-turbo-mega smotre. Veliki Brat te gleda...Šta bi rekla Ministarstva, a šta misaona policija? Ne samo ovdje, malo šire, šire...
da nije i ovdje glavni Kurc ?!
...što bi se reklo "eye contact"...
glamurozno nema sta
ko ovo smeće više gleda? hahah
Poceli smo s dijelovima tijela dakle. Koliko ce proci dok bude u obliku muda?