Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tražite pomoć od LGBT...imaju jak lobi,neka vas podrže :)
@Vicious Jel to ti praviš popis? Može....al prvo stavi sebe i dečka :) odmah nakon toga mamu...pa idem ja ....dogovoreno
Đe ti vidiš sunce :) Mora da si na kakvoj čuki :) Nego....nemoj zajebat,ti si jako bitan u organizaciji ove bitne manifestacije...nakon tvojih bližnjih stavi i mene na popis :P
Nikakvo čudo. Eurosong od 90-ih više nije ni nalik po kvalitetu muzike što je nekada bio. Pogotovo silna lobiranja između republika bivših država su očita. Čim je pjesma kao "Štikla” mogla uopšte nastupiti na Eurosongu znači da su se svi kriteriji totalno srozali.
EBO SI JEZA U LEDJA AKO TI DODIJELE EVROVIZIJU ;OLIMPIJADU ILI SVJETSKO PRVENSTVO U FUDBALU
...Bahro,bona...raspo se Sovjetski Savez... :))))))
ne kužim ko gleda tu glupost i koja im je svrha.
Eurovizija i onda vidis: next song Dami Im - Sound of Silence from Ostrelijaaaa.. whaaaat ?? :O
Ma kakav Eurosong zapucat će se u Kijevu do maja!
Propast društva se najbolje ogleda u propasti umjetnosti.
toliko važno takmičenje da sam 5 minuta mozgao ko je prošle godine pobijedio i nisam se mogao sjetit. Naravno da nisam,pošto pjesma po ničemu nije pamtljiva.
sjebo ih DEEN u 2 navrata!!!!
Da,2 puta Deen nastupao na Eurosongu i ta 2 puta kad je nastupao pobijedila Ukrajina,zanimljivo.
Show must go on !
nedo ti draaagii bog da je deen pobjedio, kod nas bi izbio rat
Deen na aparatima
Ama nije tacno...promjenjen je vec tim koji treba da radi na eurosongu...jer je ovaj tim.dao ostavku...clanak nidje veze!
jace grand takmicenje od ovoga