Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Australija najnovija članica EU
Mediji pokusavaju sa svojom agresivnom kampanjom predstaviti ovu pjesmu kao neko remek djelo,sto je daleko od istine.Radi se o efemernoj pjesmi i jos beznacajnijim izvodjacima. BIH je zemlja gdje je najvaznije biti dio neke novoformirane kvazi elite,i od te kvazi elite realno talentovani nemaju sanse.
zalosno je sto nasi mediji i nas narod vani ovolikom mjerom dizu ovu pjesmu u nebesa a jedina istina je ta da je ova pjesma obicno smece. ako je maya zavrsila na 17-om mjestu sa onom predivnom pjesmom sta onda ocekivati za ovo osim dno tabele kao sto kladionice i predvidjaju
Super :)
Ako ništa, prvaci smo u samoreklami i potenciranju nebitnih stvari (kao što je ova parada kiča).
eu do sidneja!
Eto Almira. uh dobro je. Almir ti je ko macija guza ko macija guza
"sivi zidoooouuuviiii..." koji je to jezik
ma jasta jee...
Mora da je dijasporici gledaju
Ako uđemo u top10, trebamo biti zadovoljni..
Jel' ljubav, il' nije... :) Trebali su nastupati s verzijom na engleskom. Dogurali bi dalje. Sretno👍!
Ja sam ukucao DALAL KILLER MUSCLE MASS WORKOUT - diže Deena sa čela, sa Jalom radi umjesto Z šipke