Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj ba Zone, je li dosta vise trljanja po starim pjesmama? Drzite se vi svojih dnevnih poslova, pustite ovo nazor guranje necega sto je mrtvo. Sloga je bila poluprazna, da se nisu postavili stolovi da raja sjedi izgledalo bi sablasno. Zar vama to nista ne govori? Ne zanimate vise nikoga, osim one vase raje i familije koja je dosla u Slogu.
Ovaj sto pise clanak ko da nije pogledao koje ce se fotografije staviti. Sve u svemu u Mostaru sam slusao kao DJ-a gitaristu(Muki) i mislim da je s njim bio i bubnjar.Covjek je napravio haos atmosferu i ne bi bilo lose da nesto naprave novo u folu Funky-House ili da dodaju vise elektronskog zvuka u nove pjesme.Iskreno rock se sve manje slusa i kocerti su posjeceni iskljucivo bendova koji iza sebe imaju veliku istoriju.
na videoprilogu se tacno vidi rasplesana atmosfera...."Konobar, daj mi votku i 8 antidepresiva..."... Almase, sta uradiste od onakvog benda....
Posjeta nigdje veze, na fotkana nema 50 ljudi. Sramota.