Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@dino.brkich E tako ti je to drug.I onda ce kriviti bendove kako su losi itd.Pa ko ce se truditi kada zna da ovdje nema toliko publike i da tvoj rad i trud nece biti isplatljiv.Kreni samo od nasih medija Hayat itd koji su orijentisani iskljucivo za jedan tip muzike.U Bih ima pravo kvalitetnih bendova kao npr i Erogene Zone koji su konstantno u skladu sa trendom zapadnih desavanja ali ni oni nisu u stanju nesto vise ovdje napraviti zbog gore navedenog na zalost dosli su u pogresno vrijeme.Danas da se ovdje pojavi i bend tipa EKV,AZRA itd sigurno ne bi napravili uspjeh koji su napravili 80tih.Seljak ne cijeni kvalitet drug!
Sramota! Bilo je malo je reci prazno, za jedan bend koji svira vec toliko godina, koliko to rade Erogene Zone. Ali to samo jos jednom govori gdje je mjesto rock muzike u Sarajevu i u BiH, a jos vise govori o uzasnoj organizaciji i losem organizatoru ovih privatnij sjela organizatora ovog sranja u Kaktusu. Na zalost, par desetina metara od Kaktusa vidjeli smo kako je prosao onaj odron od folk koncerta u Skenderiji. Sve puno. FUJ!!!
cugajte pivo i popravite kilazu ...
Protivnik sam ovakve muzike i "urbanog" i "cool" ponasanja i odjevanja ( sa sve salovima i drecavima naocalama) ali ako je ovo nacin da se borimo protivm odvratne turbo folk muzike, podrzavama
Strasno bilo, puno prelijepih i sto je najbitnije lijepo odgojenih dejevojaka kakve se ne mogu naci na koncertima "turbo folk" zvijezda.. Erogene zone svaka vam cast. Hvala vam.
Prvi dosadasnji pravi bend koji je nastupao na ovoj smotri mada je odziv jako los, nek prebace na Subotu