Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas gladam na PTC i citam na portalima u Srbiji da su \"bh bend Emir & Frozen Camels imali spektakularni koncert u Srbiji pred 10000 ljudi....\" Fakat super da neko iz ove nase Bosne moze negdje tamo dovesti toliko ljudi. Svaka cast! PS Evo nesto slicno i na BH portalu: http://www.mojportal.ba/novost/94028/spektakularan-nastup-emir-frozen-camels-pred-10000-ljudi
Hhahahaha..prava grupa....ne svira po festivalima. Zapamtite to. Onaj ko svira po festivalima, jadan li je. Za pravu grupu ne trebaju festivali da \"dobacuju\" izvan Bosne. To sto nema prave grupe, nije vasa krivica. Ko moze biti kriv kad se ne rodis sa talentom?
Ne znam ni ovi sto iza Marindvora dobacuju koliko to sve ima smisla. Nema bolan pjesme vise...80 su imale antologijske hitove...Sta je ovde od 90-tih...21 crna godina kako nema niti jedne pjesme...Sta vi ustvari znate, kome ja pricam.
Svaka cast momci! Neko svira po festivalima vani, a neko u Metalcu u Sarajevu. Sve po mogucnostima...
Cudno... ovaj put se nije nijednom spomenulo njegovo poznanstvo sa nekim iz AC/DC-a...
Odlicno!!! Danas kada malo ko uopste svira cuti da neko iz BiH svira na znacajnim festivalima u regionu je super vijest. Sve najbolje kamilama!
Ocito od svih bh bendova samo Dubioza Kolektiv i Emir & Frozen Camels regularno i cesto sviraju van BiH. Svaka cast!!! Svi ostali od Marindvora dalje nikako da dobace!
pa za ramazan na beer festu, gdje ce ti dusa crni emire
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Bas sam htio pitati ko slusa ovog kretenka malog ali evo Nail se vec javio. Meni je ovo sto oni sviraju nidje veze ali eto, o ukusima ne treba raspravljati. Cao
Eh, pa to se zove sviranje koncerata, a ne neke ublehe i ublehice! Super! Ovo je sigurno jedan od najboljih bendova u regiji.. Imam sve albume...samo da je jos para da dođem do tih koncerata!!!! Eeee