Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo je biti u publici na njihovom koncertu i biti ponosan što sam Bosanac. Koncert je bio stvarno za deset.
A sto si ti fino upucen u rad benda, mozda i previse za nekog obicnog forumasa :P
@Nonononono Seljacino, evo jedan kratki kurs za tebe: 1. Ne pitaj me - prvi singl ove grupe, sluzbena pjesma za promociju filma Guya Richia \"Snatch\" u Hrvatskoj 2. Sarajevo, New York, Roma - dobitnik nagrade \"Indexi\" za najbolju \'Rock i urbanu pjesmu\" u 2002. godini 3. San - pjesma razvalila Balkan 4. Fadila od Majamija (Unbelievable) - predobra obrada, hit hitova 5. Jedina - hit hitova i preko 50000 klikova na YT 6. Nacrtaj mi ljubav - ovogodisnji hit cijelog regiona, razvalio regionalnu MTV 7. Ti i ja (Sevdah blues) - bluzchina i na Radio Zagrebu pjesma proglesena medju \"10 najboljih poslijeratnih laganih pjesama na Balkanu\" 8. Treba li jos majmune mali?
Bila na Rivi. Koncert bio super. Cak sto vise, iznenadjujuce dobar.
A ti si MIŠ koji zna momke iz benda.
Rokaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjj
Ne znam stvarno jesu li ljudi bas toliko posandrcali, ali ovo zaista nema veze sa muzikom. Koji je to njihov hit...da li su imali i jednu antologijsku pjesmu...???? Bjezi ba....haustorska grupa...nema tu ideja koje ostaju, snime 10 CD a da niko ne zna ni jednu pjesmu. Treba biti realan, dosta je vise izdizanja nekvaliteta samo zato sto je BiH brand. Gdje je njihovo mjesto u Bih? Gdje na Balkanu, ko je ba cuo za njih????? SVASTA
Ove kamile se pravo provaljuju.
Ovo je sastav prva liga. Dođite u Mostar...
@Radio Ajd ne seri majke ti...
Odlično! Odlično! Odlično!