Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Strela me pogodila i ljubav se dogodila..." Stih četrdesetogodišnjaka..
https://www.klix.ba/profil/zvonimirlevacic Frapantna je upornost netalentovanih. Bolesna! Konvoj,Erogene zone,Don Almir,Deen...i uglavnom sve što dolazi iz mahalske produkcije Hajat. SDA praonice para. Dalo mu televiziju, produkciju.. Uzmu limarima "petaka" za izdavanje i otmu autorska..tako direktno ekonomski podrivaju megatalentovane "Dubiozu", " Štuke", "Helem nejse"...ne daju da se razviju jedna Ilma Karahmet, Džejla Glavović...
od cega ovi zive ?
Skroz dobar nepretenciozan bend. Uvijek sam ih gotivio.
cuka!
Lik je imao potencijala fakat. Imao je solidne pjesme tipa Sarajevo, NY, Roma, Fadila od Majamija, Ne pitaj me, pa ni Jedina nije losa, al sve ostalo je neuvjerljivo. Htio bi da malo bude ko Sikter, malo ko EKV, a ustvari je ko Neno Belan.
Ovaj Bukvić je naporan, hoće na silu da ga raja gotivi. Nije svjestan koliko je glup.