Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj bila u teretani treba nikad u zivotu nije presla 45 kila hahahahah
duet sa editom aradinovic, ja misteriozne saradnje u pm
Opet kvazi zvijezda puna botoxa koju su stvorili beogradski producenti da bi muskarci zjapili a žene (i djevojčice) mislili da je ovo sve prirodna ljepota. Niti je ljepota niti je primjer pravim ženama što su prirodne, svoje i šarmantne. Kanite se ovih površni idola samo komplekse vam nabijaju.
U mom Selu ovakve niko nije htio,do duse nisu bile ruzne kao ova Emina
@gooUser1565814142 Ne mogu je ni ja nesto al da je ruzna ...stavljaj naocale pod hitno
Boginja kojoj se treba klanjati!
Lav je ne bi ni pogledao!
Dobra je, samo da nije sponzorusa...
ona je meni tako antipatična jahačica
ne,ne zavidim joj☺toliko dobrih macki ima koje pohvalim,uopšte nemam kompleksa.ali ova dronfulja je bas bas bezze.a u tvojim ocima je ona seksualni objekat,pa samo izvoli☺ali imas xxxx zena na koje mo'š drkati☺ova je bzvz
kako je odvratna...
Lijepa je
sto volim ove pjevacice kojima je najvevi uspjeh u karijeri po cemu su poznate bit zena uspjesnog pjevaca