Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za ovoga je i Rizzo Rose kultni pjevac
Neznam ni nju ni njega ?
Kako se na nekim djevojkama na licu moze procitati kakvog su morala!
Ako je ova priča inspirisana istinitim događajima onda Dado baš i nema maštovit ljubavni život. Otišao sa djevojkom na more, šetali po plaži, slikao je na sred ceste bezveznim aparatom (uzgred svaka manekenka bi se uvrijedila kada bi je slikao onim sranjem :)) i poslije raskida šetao po gradu i gledao aute....wow baš zanimljivo :)
hoj ja rugobe ove eme mati draga sta je ovo,svasta i ona se usudila prijaviti za mis hahahah
Evo Dado ako nemas drugo i niko ti nije rekao...NEMAS GLAS ZA PJEVACA !
\'ta će Dado.....duše mi ja bi šnjome pornić snimio i metno ga na sa-x da vi sad nosite laptope u kupatilo :D
Odoh ga bacit odmah
Ema ko Avion
nije losa pjesma
Ema trebala si pazljivije birat u cijem ces se spotu pojaviti =D
zar on nije prestao pjevati?
pa to je sjajno.......! nebo je granica..
nidje veze pjevac,vjerovatno s vezama i poznanstvima po ovim gruop-ima koji drze sa-x....i on a i ova Ema,cim ih ovako exponiraju a nisu cemu....ova Ema Golijanin je jedna glupa,obicna i klasicna fuxa !!!!!
a ko su oni mislim njih dvoje i sto je ova info vazna
huh...kako sastaviti komentar poslije ovoga...ovo je tipični prosjek, fenomen mediokriteta i to ne govorim zato \"što mi blatimo sve\"...zašto? zato što su slike i pojmovi i riječi koji koristi jednostavno tako izlizane i bez mu*a, nema kredibiliteta i vjerodostojnosti nikakve, te zato sto pravi pjesmuljak za svacije uho, od 7 do 77, al\' to opet nije to to...ma mogao bih do u nedogled...jedino sto mi se svidjelo je na 2:53 kad se umalo slomi...to bi bila veca vijest...
ovaj lik tu i tamo pjeva s Crevenom jabukom i to jednu pjesmu, pojavi se na festivalima Ž kategorije, samo objavljuje albume, snima spotove. Niti jednog solo nastupa. I na kraju on kao pjevac? Ne!