Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super je!
nema pjevacki talent, al je dobra instagramusa haha
jao kakva gamad na klixu da bog sacuva... nije neki pjevac i sta sad... snimila se cura vjerovatno iz zaje6ancije, neki pokusaj zaje6ancije nesto... iskreno me ne interesuje ko je ona i sta je, dobila je medijski prostor zbog dobrog babe.. ovo kako ona pjeva, pjevaju i ostali na ovoj nasoj estradi koja mi se gadi, a upravo to slusate
Mala je antitalenat,bolje nek ide radit nešto drugo
Nako
Pita Ela kako nam se čini? Dijete moje drago, ostavi taj mikrofon i idi radi nešto u čemu si uspješnija jer je sramota i neozbiljno od tebe ovo kmečanje i distoniranje nazvati iole ozbiljnom bluz obradom.
Nemere se na ćaćinoj slavi. Ostavi se ti pjevanja.
i uz ovo da se popije???????