Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je li ovo sarajevo-x.com ILI zagreb-x.com ??????????
e ako je papo e muo mladi BH band onda je elemental demo band :) Stvarno sa-x jel ikad bilo nesto da nije spektakl ?
@fortylips: Izvini što izražavam svoje mišljenje, o Ti svemoćni!
ove \"alternativce\", jadna nam muzicka scena, kad je ovakvi likovi furaju ccc! frajeri i trebe s nedefinisanim frizurama i cudnovatim dimijama uzas!
elemental - 5 papa e muo - 3 ofsajd i Rigorozni - 2 svijetlo i zvuk - 5
Duka, poslusaj se i vidjećeš kakve gluposti valjaš. Koju si ti školu završio i kako? Nepismenijeg maldog čovjeka nisam čula do danas. Čestitke za koncert. Bilo nam je super, samo da je duže trajalo :)
došao sam zbog jeftine karte i ofsajda ali čitav ovaj koncert i sve mi je nekako bilo nazor i ne zaslužuje ni da bude pokušaj nastavka onog ratnog koncerta... i moram priznati da sam se razočarao u ofsajd što je uopšte prihvatio svirati na onakvom konceru, nadam se da je bar kinta štimala iako to u panku baš i nije bitmo... ofsajd nije više onaj bend od prije 5-6 godina i nadam se da se neće pretvoriti u pravu komercijalu
dosla sam samo zbog elemtala... znala sam samo njhove tekstove, i bilo je predobro, samo to pice je zezlao... ali u sustini bilo je dobro...
Joj, što volim mudrosere kao tetak...ono sinoć je bilo genijalno, promocija cd-a i plus svirka Elementala....a što se tiče pića, nije do organizatora nego \'vlasnika\' objekta Čuperka...on je bojkotirao cijelu manifestaciju....
Hvala raji koja je došla radi Ofsajda. Sinoć smo svirali nove pjesme jer smo vidjeli dobru priliku za njihovu promociju. Uskoro ćemo održati samostalni koncert, jer smo se i sami poželili dobre šutke.
sa-x sve opisuje kao \"pravi\" spektakl!
Organizator je nesposoban. U sali nije bilo pica, nista se nije moglo unijeti a ako bi pozelili izaci da biste ponovo usli trebalo je kupiti jos jednu kartu. :) Organizator je hohstapler obicni.
Došla zbog Ofsajda da bi na kraju odsvirali 4 pjesme i da slažem se sa \'Tetak\' loš izbor pjesama. Baš nigdje veze sve ono sinoć.
koji spektakl molim vas? Ofsajd-previše kratko trajalo i pogrešan izbor pjesama. ostale tri predgrupe, loše, loše. Elemental, dobro je bilo dok je trajalo. Nešto ne vjerujem da je \"murija\" dolazila, jer murija ne dolazi na najavljene koncerte i ne obustavlja ih. Al\' dobro, šta očekivati kad je karta 5 KM bila. Nije to ni njima neka zarada, s obzirom da su raji uzimali 15-20 KM za kartu kad su bili u Domu mladih, i to su jedino oni nastupali. Uglavnom, daleko je to od spektakla!
odlicna svirka.. samo kratko trajala do 23:00