Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je li ovo onaj sto je drugoj uletio u krevet sutri dan nakon zenine smrti?
A fola "ove noge da ti dam pa s njima prohodas, ove oci da ti dam pa da s njima progledas", dao bi dijelove tijela za nju, a cim je preselila odmah zaskocio drugu. Moralna vertikala, nema sta.
Klasicno bosanski komentari, svi mu znsju sta je jecer radio, s kim je kafu pio. Svi znaju jel pravi musliman ili je "na baterije" svako drugom manu nadje, al sebi ni jednu.
Jedino što se može vidjeti su ljepote Sanskog Mosta koje je Haris Dubica sjajno prikazao. Pjesma, onako, radijska, vrtiće se na RSG-u i sličnom radio stanicama i ispijati mozak. O pjevaču je već davno sve rečeno
da nije ovih klixovih komentara covjek stvarno nebi ni znao koliko uhljupa ima u ovoj nasoj bosni ..pa vama niko ziv ne valja
hahaha samo kroz njega i možete gledati svijet :)
Sta blatite ovu ljudinu?samo Bog zna kroz sta je sve prosao. Zasluzio je lijep i porodican zivot. Na kraju svako svoje breme nosi.
Neki novi Hakala
Čovjek se pravi musliman a dobro zna da u islamu nema muzike ovog tipa. Ništa mu to ne smeta da svoju vjeru fino naplati.
Ne znam koji vrag osudjujete covjeka, ne znate nista o njemu, i ne treba da vas se tice. Najlakse je pricat o drugima, a svako svoje sakriva. Fuj!
Ovo je.ona poluvehabijska muzika sto nam je nasa draga SDA dala
Krasno pjeva Eldin, neka prica ko sta hoce.
vodi ga kuci..
@svicarac40 - ne treba mi kod kuce- kazem da fino pjeva.
Bravo majstore! Super pjesma
Čuj ovih hajvana što pišu "jel to onaj što je odmah našao drugu nakon ženine smrti".. E jadovi mrtvi, pogledajte nekad sebe, pustite čovjeka na miru. Eldin je ljudina i strašan pjevač.
Legenda...
Ko je ba ovaj? To njega ko neko slusa?
Ma sranje. Isto vazda.