Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto se za bajram exponiraju isti ljudi,kao reklama im dodje bajram a niko ne gleda siromasne i borce
Pa bajram je blagdan pjevača, lopova, kriminalaca, prostitutki, munafika, alkosa i narkosa očigledno...Kakve veze sa bajramom imaju pjevači koji žive od harama...Prodaje nam se za muslimana, a bavi se muzikom i od tog živi, haloooo hejjjj....
@magarac pa hodza pjeva svaki dan 5 puta, ne kontam sta hoces da kazes sa tim da muzika smeta u Islamu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Od huje htjedoh neki zločest komentar... ali ne.. Samo uživaj paša. Dok traje! Ali molim te suzdrži se da nam pričaš o čistoći i moralu!
OŽENIO SE ELDIN HUSEINBEGOVIĆ: Četiri meseca nakon tužnog događaja i smrti supruge, usledio i radosni čin!
Jeste vi živjeli njegov život i prolazili godinama ono što je on prolazio, pa da mu možete suditi o moralu i poštenju, čovjek je inasan prije svega, a dušobrižnici nek' prvi bace kamen ako nemaju grijeha.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Je ko ovaj lik?????????
Nasa kvazi elita
burek od kurbanskog mesa?! kome ovaj supljira?
pravi predstavnik Hayat bosnjastva. Ljigavi, kvazi-prefinjeni, umjereni muslimani sto gostuju po ramazanskim programima i gledaju tuske serije. Mahom korumpirani SDA uhljebljeni kadar.
jeko ovaj
Dajte prikazite kako bake proslavlja Bajram i kaka mu je kuca(hiza)..
Super pjeva momak ali nemoze ni polit vladi georgijevu i sasi kovacevicu, ko slusa ovakve stvari znat ce sta mislim
A zar ne žali za rahmetli ženom mu... o kojoj je tolike pjesme napisao i karijeru uzgred izgradio... bijednik!!!
toliko o ljubavi
ne postoji mi mrzi lik.
Ja sam ga majke mi s ovom zenom vidio i dok mu je Emka bila ziva i to mu se pribila, drzi ga za ruku, ja ono ostao sokiran, kontam wtf... pa govorim sebi "dobro mozda mu je neki rod" mada fakat nije izgledalo tako. Kad ono ozeni se sa njom... E sad, vjerovatno da mu je rahmetli Emka jos za zivota rekla da nastavi dalje, imam osjecaj da je bila toliko cista i da ga je toliko voljela da mu je zeljela da bude sretan. Tuzno kako god i da joj dragi Allah podari Dzenet.
E bas nam je on interesantan niste normalni
Hvala dragom Allahu pa znamo sta Eldin Huseinbegovic radi. Cijelu noc nisam spavao razmisljajuci o njemu. Padao na koljena cijeli dan i pitao dragog Allaha sa suzama u ocima "O boze! Gdje ce Eldin biti? Sta ce raditi? Hoce li biti sam? Hoce li biti gladan?". Molio sam ga da mi posalje barem neki san ili znak, bilo sta, da mi pokaze sta nas Eldin radi. Cak i dok sam klanjao Bajram namaz, gledao sam u oblake i pitao da posalje kisu ako je Eldin okej. I sada, nakon svega, ostvario mi je Klix sve, dao mi do znanja da je Eldin sa porodicom i okej... Hvala vam... Zivot mi je kompletan
amin
jeko ovo? klixe molim te reci koliko košta jedan tekst u udarnim vijestima (al da ga drzite makar 7 sati u vrhu)
Ko je ovaj?
A kliksa i clanka, ukadili su ekspres. Bajram Mubarek Olsun svima koji slave.