Komentari (340)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realna istina sto je rekao,a svak ima pravo ozenit koga hoce i zivit s kim hoce pa moze i hindu,budista ili bilo tko bit to je necija prvatna stvar a ne javna.Vodimo Ljubav a ne rat.
Ovi sto stavljaju dislikove na moj komentar jos uvijek razmisljaju da prvo treba pitat selo za koga se udat ili ozenit.
Ma ja ba... popljujmo lika... šta fali... bitno je generalizovati i mrziti. Podrška Edinu!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kladim se da ove najgore i najradikalnije komentare pisu slinavi balavci sto ne znaju dje su suplji. oni sto kad prnu prepadnu sami sebe toliko da im treba poslije bromazepam. odrastao i zreo covjek nikad sebi ne bi dopustio saucesnistvo u javnom lincu. postoje gospodskiji nacini izrazavanja neslaganja, ne morate se spustati na nivo amebe.
...nemoj mi zamjerit, al još ne čuh za međunacionalni sukob među amebama...
najjace mi je velicanje hitlera i njegovih izmisljenih citata od strane slicni a sve to kako bi popljuvali jevreje...to mi je ono bas dno dna i oslikavanje inteligencije naseg naroda
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pozdrav svima; Ja sam osoba dobrog karaktera koji nudi priliku da ostvari svoje snove i projekte. Ovo je ponuda kredita novac za ljude u potrebi u bilo opasnosti. Nudim 7000 € 7,500,000 € svim osobama u stanju da vrati u razumnom roku. Za više informacija, ovdje je moj kontakt: ( [email protected] )
Pozdrav svima; Zabranjeno bankarstva, niste u mogućnosti da biste dobili od finansijski. Će vam pomoći da ostvarite svoje snove i projekte, sam te sa priliku zajam novca u kratkom i dugom roku od 3% kamata. 6000 € na 7.000.000 € za svakoga u mogućnosti da vrati. Za više informacija, kontaktirajte me na mail: ( [email protected] )
Novca ponuda kredita onima u hitnu potrebu. Od 5000 do eura 6.000.000 eura. Za više informacija, kontaktirajte me preko moje e-mail adresu: ( [email protected] )
Ja sam žena italijanskih poslovnih i nude kredite novca ljudima u nevolji. Nudim kredite od 5.000 eura do 5.000.000 eura za sve ljude i društva u potrebi za kredit. Contact me kroz moj e-mail adresu za sve vaše potrebe novac. Evo ti mail. ( [email protected] )
bravo edoo (Y) .... sve su edee edee , al jedna je Majka !
ZA BOSANSKI NACIONALIZAM JE TO PRESLABA DIJAGNOZA. BOSANSKI (Muslimani, Hrvati, Srbi i Ostali) NACIONALIZAM + BOSANSKI (Srbi, Hrvati, Muslimani i Osali) PRIMITIVIZAM hmmmm NEMA TU NADE, MISLIM DA JE OVAJ KOMADIĆ ZEMLJE PAKAO/DŽEHENEM. BLAGO ONOME KO JE NA VRIJEME PROMIJENIO DRŽAVU. DA NISAM OVAKO STARA, PROMIJENILA BI ZEMLJU I U TOJ NAMJERI ME NIKO NE BI MOGAO SPRIJEČITI.
Zato si ti pobjegao u bastion tolerancije i demokratije, u usta ti se naserem,
@almir.zulovic.7 ,,Zato si ti pobjegao u bastion tolerancije i demokratije, u usta ......... evo tipičnog primjera koliko smo primitivni!!! ovoliki primitivizam boli li boli a lijeka mu nema..... ponavljam: Blago svima koji su se makli iz ovog pakla...
Bravo Edo, pravo u sridu! Nažalost.
@andreas_iniesta Ne, nije, naravno. Ali to niti nije moja stvar. U pravu je covjek koji kaze: Nacionalizam je bosanska Ahilova peta i podmukla psihička bolest. Na to sam mislila.
Ah, prvo si bio hrvat, a ad si .... sad si NISTA obzirom da na judaizam ne mozes konvertirat a otiso si u drzavu gdje samo jehudije mogu biti ISTA. Sad si u istoj poziciji kao Finci kod nas :) Nego kad ti zena ode na poso (koji ti tamo nikad neces dobit) peri guzicu djeci i ne serendaj po nasim portalima ...
...sibri kolibri...
Pa de shvati bolesti..Kaže nastava u srednjoj prometnoj školi u Mostaru se održava na hrvatskom jeziku u jutarnjim satima a u poslijepodnevnim satima se ta škola pretvori u srednju saobraćajnu školu i onda se nastava odvija na bosanskom jeziku..znači bože... a navečer je garant nastava na staro-hebrejskom jeziku za djecu jevreja..
udjes na clanak da procitas sta covjek ima da kaze i onda kad to uradis, pogledas malo komentare i svatis da nije pogrijesio :(
DRAGI EDO, NISMO SVI NACIONALISTI ALI KAKVA KORIST. AHILOVA PETA, KADA NACIONALISTI U BOSNI I HERCEGTOVINI PRVO NAUČE DA REDOVNO PERU SVOJE PETE, ALI I OSTALEDIJELOVE TIJELA KAO I VEŠ PA DA ME U SLUČAJNOM PROLAZU PORED ISTIH (MUŠKARCI I ŽENE) REDOVNO NE SPOPADNE POTREBA ZA POVRAĆANJE MOŽDA SE MALO UMANJI I OVO ZLO I SMRAD OD NACIONALIZMA. SVAKOM IOLE PAMETNOM ČOVJEKU JE JASNO DA JE NACIONALIZAM TIPIČAN ZA GLUPE LJUDE ALI ŠTA PODUZETI KADA JE U BOSNI I HERCEGOVINI GLUPIH LJUDI BAREM 90%. DA MOGU IGDJE POBJEĆI OD OVE SMRDLJIVE RUPETINE U KOJOJ ŽIVIM. HALO KOJI JE OVO VIJEK A PAPCVIA VAŽNO JESI LI MUSLIMAN, SRBIN, HRVAT. DA NIJE ISTINITO.................BAREM DA JE ŠALA ALI
edo je papak naf papcima pravi seljak neznam koje majmune jos zanima sta on sangarepa u prazno
U naslovu piše da je čovjek rekao da je nacionalizam, razizam ili neki drugi vid mržnje, zavisti psihička bolest balkana, i onda to komentari uveliko potvrde. Čovjek oženio Jevrejku, što ne znači nužno da podržava teror nad palestincima. Valjda čovjek ima pravo da sam sebi ženu odabere, svašta.