Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crknite mrzitelji svega i svacega. Edo razvalio si EDOOOOOOO!!!!
Da Bogdo` imamo vise ovakvih klubova i nastupa... Nego da nam svake subote Seka i Stoja kvare reputaciju ovog predivnog nam grada, al` j.b.g sta ces svasta se doselilo u ovaj nas grad, pa prevladava malogradjanstvo.
Dobro je bilo, Edo i Frenkie odlicno, iskusno, Edo je fkt vrh Sterma i Kontra su prelosi, mrtvi... ne znam momke, ne slusam nas rep bas, al ono je katastrofa... Pogotovo Kontra (to je momak u plavoj duxi ako se ne varam)...Dosadan nastup, lirika djecija... bas lose
Jel ovo argument: @IZVOLTEGA.........Evo ovako Izvoli ti meni njega pa ga ducaj ,a dacu ti i sekici. Pa šta želiš da kažem čovjeku koji udara na majku i sestru. Mene možeš nazvat kako god hoćeš, al majku i sestru...hmm. Što se tiče Ede Maaaajke... pa šta da ti kažem, znam čovjeka, i znam šta priča u malo užim krugovima, zbog pojedinih izjava zabranio bi mu ulaz u BiH. Al nema veze, ovaj narod je naviko da mu se jedno govori u lice a drugo iza leđa. Što se mene tiče, prije nego što platim ulaz na bilo kakvu manifestaciju, koncert, party... bilo šta, nazovi kako god, prvo se malo informišem kome dajem te pare.
@YU-Star,evo ti ga i Edin voli čobane poput Halida,još će ga i na svadbu zvati buahahaha ... :D
Ti kad nemaš argumenata, odmah tražiš brojeve telefona.. elem, nemaš pravo nikoga vrijeđati i nazivati kretenima. Ja ako voli slušati Edu, odmah sam kreten... šta ti voliš? De reci, pa da te popljujem (verbalno) i nazovem idiotom.
Ništa vala, kod tebe?
@IZVOLTEGA! sta ima \"sarajlija\"
extra slike
Sta je Serviani-sluge?Sta je Skutori?Sta je chobani? Eto sad je Edo \"Zionista\" zato sto je ozenio jevrejku?E koji ste vi bolesni fasisti i primitivni chobani.hahha place Vlasic,ceca i opanak za vama hahhaha
@Ako Ajde mangupe ostavi broj telefona i adresu, da dođem ja da ti ga podudlam, a povešću i sestru i majku. Ajde molim te mangupe.
E moji glupaci, ne umire se od vutre i rapa levati, nego od opijanja, cigara i sabana saulica
@ Red, jesi mi ga shukno,stid me pravo :D.....vidiš urbani,ja sam \"papak\" koji živi na relaciji Atlanta-Sarajevo i usput ovaj \"papak\" jako dobro \"udara\" po klaviru ;)...jeko Seka ???
Hanka i Halid su zakon!
Edo je legenda! Zivio ti nama!!!!
Ne volim rap ali Edo je definitivno odlican stihoklepac. Osim toga gotivi Halida :-)
Da imamo vise ovakvih kao sto je Edo ljepse bi bilo, svijet bi zrelije razmisljao.... hebo li vas seke, sabani, gljiva i case od kristala