Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi bosnjaci nisu normalni.Koliko bivsih muslimana srecem u njemackoj.Danas dvojici kolega da cestitam bajram obojica kazu da to ne slave!Bio sam ubjeden da su veliki muslimani!Znam bivse muslimane koji su sada budisti, sintoisti, krscani cak i jednog senegalca koji je postao fan woodu- s haitija!Samo vi prozivate Edu jer je sada zidov!
“Uvijek ista priča sa ovim tzv. repom i nije neki fol , hoću nešto novo sasvim nešto novo bez alkoholnog pića , da pjevaš o Bogu i ljubavi vječnoj i ko Muhamed Ali na ispitima ne stani već pred kušnjom svakom se uvijek ispravi i Boga spominji.” / Copyright Me.
Da u sarajevo dodju Stonesi ili Metallica, dezurni poturdjikani bi im opet nalazili zamjerke...
@Nabiyatch jackson je pokojni
kako smarate s tim cifut cifut, ko papagaji, jel to covjek mora biti musliman da ga ne bi mrzili? bosnjak sam al tacno mi se gadite
Dobar tekst.
bolji je ovaj spot za djeciju pjesmicu :D https://www.youtube.com/watch?v=zBEKJodFHdo
propo ko zeton....dje je energija care??