Nakon dvije decenije
340
Edo Maajka napustio FM JAM
Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što dalje od Frenkija, to bolje :D
Sta ce kada nazalost danasnja glupa djeca misle da su bube i jale reperi 😱
Šteta, prvenstveno radi muzike. Ko je čitao Frenkijevu knjigu ''Koraci'' znaju kako je počelo njihovo prijateljstvo i kojim je tokom išlo. Baš šteta.
Šteta. Ali Edo i gigant! Repat preferiram, mikrofon čekiram, Hitove serviram, rime kad prebiram, Materešina, hip hot starješina, Velka glavešina, rokam ko mašina, Edo Maajka
Auto tune ili ti ga mumble rap dosao na scenu nova generacija novi klinci novi nafuri. Dosta nas koji pratimo razvoj ulicnog repa dal to bio storytelling ili gangsterski rep ta vesta repa je bila popularna za one koji su znali sta je real talk reperi poput Ice cube, Rakim, Redman su ulicnim govorom pokazivali kakav je svijet i sta se desava, svi su znali da ce na scenu da nastupi ono danas sto imamo. Pocevsi od Amerike pa do nas, zalosno jest al to je sapiranje mozga danas.
E moj Brcak...
poceo se pravi rap raspadat
U jbt.