Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svasta
Administratori molim vas ako boga znate ili ukinite ovaj nazovi forum ili ovo filtrirajte stvarno ovo je bruka i sramota sta se ovdje pise.Iskompleksirane osobe svoje frustracije istresaju ovdje. A sada poruka njima postoji i psihijatar pa potrazite ga bice vam bolje.
Evo samo jedan podatak ko je od javnih licnosti roden u Brcko Dc Fahreta Jahic -Lepa Brena Vesna Pisarovic Edin Osmic-Edo Maajka Husein Hasanefendic-Hus Mirza Aksamic-Black Acid Damir Taletovic A svi znamo da su svi gore navedeni najbolji u svom poslu.
Pa Brcko je za ostatak BiH London ma sta da vam pricam imamo pare. Oni ti ga puse Edine
E fakat ste primitivci papci jedni i pa niko vam ziv nevalja tako ti je to kada danas svi znaju sta je internet dobro je neko nekad rekao NIJE ZVAKA ZA SELJAKA
Hvala na pohvalama i na kritikama takodjer.
ma treba polomiti i njega i frenkya keve im se ..........
Ove komentare treba ukinuti jer previshe vas je koji ne znate primiti informaciju. Hochete li dochi ili ne Vasa je stvar. Pored papanluka vidjenog ovdje sad mi je jasno shto radove mnogih talentovanih bosanaca i hercegovaca prije nadjem na nekom US Community-u nego li za njih chujem na nekom od nashih medija. Elem FUJ!!!
Mislim da je Edo jedan sasvim regularan i dobronamjeran momak. Edo je tip koji sa svojim tekstovima kritikuje ideju nacionalizma jer ljudi su otrovani mrznjom. Ja razumijem da covjek koji je izgubio nekog ko mu je drag se tesko moze pomiriti sa tim ali mrznja ga isto nece nikud odvesti. Svako zna ko je bio agresor i ko je pocinio najvise zlocina ali ako se ne okrenemo i pocnemo gledati naprijed nigdje necemo stici, nego cemo nastaviti da se vrtimo u tom paklenom krugu. Bas o tome Edo i prica. Imamo dva izbora, da se mrzimo i konstantno podsjecamo na zlo ili da se okrenemo ka boljoj buducnosti. Ne znam za vas ali mislim da je cilj svake religije da ujedini ljude a ne da ih razdvaja. Ideja nacionalizma je sasvim neprirodna i kontrira sve principe pravoga vjernika a i covjeka. Zato raja hajdemo pokusati malo zivjeti. Edo svaka cast. Drago mi je da smo iz istoga grada i da ima jos raje koji pozitivno razmisljaju iako smo manjina ali valjda ce to sve opet jednom doci na svoje. Puno pozdrava svima koji su za mir. Peace!!!
au,mene saraevo mi beshe 'pariz na balkanot' i se chudev shto tolku se pitomi i fini lugjeto... koga toa...
Jebi hina sve Edo redaljkom. Bosnjak popusices ga ti Edi kad te ja i on ufatimo. Sviraces Edi do jaja.
edo prava si picka bjezis iz bosne kako mozes taka budala biti?????????
lafe moj, vazis ti i to pravo puno, a da ti kazem, ne znas sta je hip hop, ne provaljuj se, ja vjerujem u Boga kao i ti, ali pretjerujes sa svojom pricom. Ispade sad, ako si vjernik ne smijes slusat edu?! Ajd bolan ti malo odmori, naporan si ovdje svima!
1001 komentar bez texsta je nista svako vidi nesto a nevidi nista a sta se cuje pa cuje se svasta ....
EDO JE POBJEGO IZ BOSNE KAD SE PUCALO! STO NIJE PUSKU U RUKE UZEO! STA JE 14 GODINA JEL TO MALO?, MOGO JE BAR KURIR BIT! EDO DEZERTEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!!!!! EDO USTAAAASAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!