Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Merlin don¨t like this
Muzika je kao zalazak sunca - svačija! reče Bregović i krenu u bezočnu pljačku intelektualnog vlasništva. Poslije se utvrdilo da je i izreku ukrao od Roma. Kad može Brega, Dino, Pušenje itd, može vala i ovaj šatirani.
@Rasap ludosti Ukrast se moze. Ali dobijes po prstima kasnije. Oni su za ostale mala maca tako da ih nike ne dira.
Naveo sam tek one koji su mi prvi pali na pamet. Thupsona ne slušam, pa ni ne znam. Ali da svi kraduckaju tu i tamo, to je tačno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja ne vidim nikakvu slicnost izmedju ove dvije pjesme
Ovaj pickonja je iz Irske, nije Engleske, kliksu...
Marwinova unucad ce zgrnuti milione...vec su naplatili od Farrela Wiliamsa tj. Onog Tikkyja..
Šta bi na ovo rekao Adnan Zenunovic i ostala domaca dzigara hahaha
Ja nikad nisam čuo za ovog pedera.
Nidje veze
kontaktirat ce ga anus
100 miliona pjesama na svijetu, ljudi pišu pjesme pod utjecajem inspiracija od drugih pjesama, ostane ti ritam u glavi, i sad kao ne smiju se poklopiti dijelovi? Pola pjesama bi trebalo odmah sankciokisati.
jes ruzan bogo dragi
ko je ovaj
Isti Edo Maaajka u žutom.
Sad ga čeka dożivitna robija 😥
Nemrem hipsteraja, posebno plagijatorskog.
Raja misle da je samo Merlin plagijator a on je realno najmanji plagijator od svih "Superzvijezda" na Balkanu, srbi uzimaju muziku od Grka i to masovno, najveći hitovi srpske muzike su plagijati Grčkih i Bugarskih numera, čak i ona dvojica debila "Jala Brat i Buba Koreli" su uzeli 99% melodija od Američkih repera, na početku karijere su debili uzimali od Eminema (kao da nije bilo očigledno) ugl svi su plagijatori..
Na licu mu se vidi da voli krasti pjesme