Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaradiš para, penzionišeš se navodno, trošiš pare, skoči ti cijena, potroše se pare, povratnička turneja, karta umjesto 100$ skočila na 400$, standardna procedura, provaljeno davno.
Steta ... ali hoce covjek malo da uziva u zivotu... sa 15-16 godina spavao je po metroima, ispod mostova itd gdje god je stigao. I evo dokle je dogurao, zaradjuje milion eura na dnevnoj bazi i sada naravno hoce da se opusti i uziva sa porodicom... kako god bilo da bilo svaka mu cast i steta bi bilo da se skroz povuce jer je njegova muzika jedna od rijetkih koje danas valjaju.
Pametan čovjek. Na vrhuncu slave fino kad imaš para ko blata i kad si u najboljim godinama odeš brate povučeš se svi te znaju kao najboljeg, a ovamo uživaš u životu sa svojih 28, putuješ svijetom i tako te stvarčice. Pametan dečko
Evo sve plačem.
I ja bi da mogu.
pametno!
Nema gubitnika, svi ste jednaki, medalja za učestvovanje ... pogledaj ga samo ... to jo slika i prilika današnje omladine. Jedino što se ovaj ''umjetnik'' trulo obogatio na debilizam, e tu je uspio ... ali on je jedan u 500 miliona, a djeca što se lože na njegovu jednu te istu melodiju u 100 pjesama, njih ko he6e, neka se truju antidepresivima. Bitna je nada i mlakonjama, pretpostavljam.
Gingers have no soul :D Za razliku od ostalih, Ed sto kaze to i uradi. Sjecam se da je poslije Multiply-a reko da ce odmoritI do sljedećeg albuma i fkt ni traga ni glasa od njega sve dok nije izbacena prva pjesma s Devide-a. Kako god, s obzirom na ogroman talenat steta bi bilo da se potpuno povuce. Sretno Teddy!
Ja bi isto ovako, ima dovoljno para i uzivas u zivotu. To je poenta svega
Jazuk za Peštu...
da nije demobilisan i on!!!
Ima li ovo veze s optužbama za plagijat?
@volimburek naravno da ima, sad ce biti malo vise na sudu, nema vremena za turneje, a vjerovatno i ne radi posao kako treba kad zna da bi mu karijera mogla otici u provaliju ako se dokaze da je uzimao tudje pjesme
Dok ne zafali para u 35-toj.