Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima dobar glas priznati se mora, samo steta sto nije pjevacica. Mislim ozbiljna pjevacica, par pjesama u isto toliko godina se ne moze zvati ni pjevanjem ni karijerom
bas nesto kao jelena kaarleusa vise instagrmusa ili influenserka imas ovakav glas do sad je trebala album snimiti
Finansiranje spota: unsolved mystery
Tri avionske karte, dron i 3 nocenja u hotelu, jest da je Island nako malo poskup al more se
Znal neko jel nosila dugacke gace po ovoj zahmeriji?
Nije mi jasno zasto ne pjeva na engleskom? Lijepa je, zna pjevati,....
Ona simpa. Tekst toliko bezveze...da razmisljam da pocnem i ja pisati tekstove. (ogledala placu, zidovi se znoje...ma hajde?!)
Šupljoglave sirovine samo znaju za "karindžanje", "dildo", "guženje", "sifone"...al' se ono takvo šupljoglavo našlo prosipati pamet. E jadna vam majka 🤮
Poslušao jednom nekoliko njenih, i više nisam nikad. Ne znam šta to vi čujete u nje pa je toliko volite? Ili je to na lijepe oči? Puno bolje pjevaju ovi poznatiji stariji pjevači, naši i srbijasnski. Pa čak i Jala Brat i Buba Corelli mnogo bolje pjevaju.
Da ne povjerujes kakvih debilnih komentara ima...volio bih samo da vidim kako izgledaju i koliko su u zivotu uspjeli klocevi koji ovako ruzno komentarisu. Fenomenalan glas i pjesma...bravo!!!
...realno tekat je nigdje veze. A ona je simpa.
Ko drvo samo stoji,pomjeri se malo...
Eto pogledo da vidjam sta je ta Djejla, makar ne skace i ne budalesa se ko dedo Dino, al Sparta na Islandu nidje veze
HAHAHAHA
Onako
Odveo je sponzor na Island da je iskarindza kao štuku jer svakako su jeftini aranzmani za Reykjavik a usput i kofol da snimi spot.
Ovu malu Dzejlu žega Marija Šerifovic navodno sa strap-on dildom od 29 cm.
Gluho bilo jopet si citavu noc proveo na onom kako se zove Pornhubu
29 cm je 29 cm!
znate da krsite zakon ako uzmete pare a ne napisete da je promo? samo malo treba truda da se to dokaze :)
Ode na prelijepi Island da trilere pjeva, bem ti život
obukla crno ko vlahinja na grobu....
Ova, se guzi ko štuka