Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast momci!
Ibro Dirka?
@appleUser1601545796 Lupetaš,i miješaš babe i žabe.
Klavir nije naštiman
Izuzetna mi je čast poznavati profesora Alibegovića.
bas kao i u onoj staroj dobroj vidim da neki odmah pocese da blate Ibrin lik, kamo srece da nas vise ovakvih ljudi predstavlja, sretno
odlicno
Sretno momci 💪
appleUser1601545796 Pretraži na youtube ove koje sam naveo pa poslušaj.Nije sve u školi,moraš se roditi za nešto.Eto ja za ova dva profesora nikada čuo nisam,ali poštujem njihov rad svakako.Sluh i muzikalnost se rodi,a poslušaj Šehića gdje i šta čovjek svira,ne misli da je to neki šatorski harmonikaš koji svira samo Moravac i sl,čovjek je virtuoz.A ovdje jedinu virtuoznost koju sam vidio je da se ovaj harmonikaš gotovo prevrnuo sa stolice.
Sad će "Tango bez maske" promjenit nick , 😁
Svaka im čast na diplomama i školi,ali mislim da nisu dorasli ovakvoj vrsti takmičenja.Opet za pianistu ne znam možda i je,ali harmonikaš ni pod razno.Tri harmonikaša iz BiH koji sviraju nekoliko žanrova muzike pa uključujući naravno i klasiku,i dorasli su ovoj vrsti takmičenja su Amer Šehić,Edo Krilić i Haris Kaltak.Ostalo u BiH je sve tankosava za ovaj rang.