Zatvaranje Mediteran Film Festivala
0

Dvoboj grupa "Siledžije" i "Oni" u sklopu Jaeger Music Nighta 2010.

Sarajevo-x.com
Posljednje polufinale ovogodišnjeg izdanja Programa Jaeger Music Night bit će održano u Clubu Hollywood u Širokom Brijegu, u subotu, 4. septembra, sa početkom u 21 sat. Polufinalni dvoboj bit će održan u sklopu zatvaranja Mediteran Film Festivala 2010. Ulaz je besplatan.

U dvoboju će učestvovati grupe "Siledžije" iz Ljubuškog i "Oni" iz Širokog Brijega. Kao specijalni gosti nastupit će prošlogodišnji pobjednici Programa Jaeger Music Night, grupa "Berette". Posebno iznenađenje bit će i nastup Gorana Bareta i njegovih "Majki".

Ovogodišnji Jaeger Music Night podijeljen je u tri kruga takmičenja. U prvom krugu, u kojem je učestvovalo 12 grupa i u polufinalima održavaju su koncerti na kojima nastupaju po dva benda, gdje bend koji osvoji više glasova publike ulazi u narednu fazu Programa. Za bendove se može glasati tokom trajanja koncereta, ali i putem web stranice www.jaegermusicnight.ba.

Treći krug je finale Programa, u kojem će nastupiti tri najbolje grupe i gdje će glasovima publike biti izabran pobjednik Programa Jaeger Music Night 2010.

Svi učesnici velikog finala Programa bit će nagrađeni vrijednim nagradama, a i ovogodišnji pobjednik Programa na poklon će dobiti snimanje i izdavanje svog prvog albuma, baš kao što je to prošle godine dobila grupa "Berette", koja upravo ovih dana završava studijski rad na svome prvom albumu.

Vezani članci