Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"đoint" je ok :D
Ovih dvadeset debilčića je nešto najneduhovitije, najnapornije, najdosadnije i najisfrustriranije što je Sarajevo isprdnulo. Dakle, dvadeset odraslih, ali jako neuspješnih likova, koji su smješni samo grupici retarda iz Kriteriona i Izloga po svaku cijenu i na svaki način žele postati poznati, relevantni ili šta već, a ovom pjesmom dokazuju da su i preglupi. Jer sve i jedna pjesma koju oni "pjevaju" je tuđa i pođonjena, pa su oni zadnji koji bi trebali kao provaljivati Dinu Merlina, mada me boli k...c i za njega. Više se osvrćem na ovih 20 kokuza, koji sve svoje životne frustracije i neuspjehe pretvaraju u maltretiranje svih drugih, a s obzirom da tu ima i članova drugih bendova (Skroz npr.) i ministarskih sinčića (od ministra Šarića mali) uspjevaju oni da se nametnu i medijima, specijalno ovim kojima je također sve što je FGR "super i krasno". Za kraj, pošto oni sami i odgovaraju na ovakve poruke i sami sebe kroz komentare hvale, da im kažem unaprijed da nisam "papak s Bazena".
kako sam i ja sam rastaman maksuz sam se logovo sav ushicen da napisem komentar "super, strasno, bravo" medjutim kako je pjesma sve vise i vise prolazila dosao sam do zakljucka : "hvala, ali ne valja"
Samo se treba drogirati :)
ne vjerujem ukradoše mi numeru !!! . . . . .
odlično! :)
haha svaka cast :D I treba prozivati onog nazovi muzicara ( plagijatora ) Dinu Merlina radi njegove uzaludne akcije "Plagijator u borbi za autorska prava"