Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledajući po komentarima ovdje i SFF, đikani na aparatima odavno, uključujućen i defibrillator i stanje mentalne nepogode
u balistanu stanje redovno pijete sperme arapske i drkate na kurke
Ne znam zasto na svakom clanku komentar mora biti ispoljavanje neke mrznje prema srbima, a da pogledamo sebe, u glavnom gradu nemamo vode, nemamo stadion po evrposkim standardima ni u kojem sportu, dok u BG i ZG dolaze barsa, real i slicno!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ovo nikakve bobe ne mogu popraviti.... vidi ovih bradato-brkatih pederčića s fontelima u pozadini.... joj
uopšte ljudi koi slušaju narodnjake nemaju pojma šts je el.muzika tako da netrebaju smetat jedni drugima
I kaže dobra muzika, uživao. Ovo može biti dobro nekome ko se toliko uroka pa niti šta čuje niti šta vidi. Kome je svejedno jesi ga bacio u bazen hladne vode, polje kukuruza ili Dom Mladih.
Prn'o mahmut, nem're se dahnut...
Dodjes na neki parti i drzis telefon u ruci konstantno. Generacija debila.
I umjesto da uzivas trenutno, ti snimas i gledas party kroz displej, dodjes kuci i uzmes da pregledas kako je bilo...
Dva sata pustanja zike sa usb-a
evri badi dens nau! Oj djevojko skoci skoci da ti vidim crne oci, oj djevojko skoci skoci da ti vidim.... evri badi muv jor badi nau
Kakva je razlika između top-liste i charta? "... priznanja za ostvarenja koja je na različitim renomiranim top-listama i chartovima"
Samo ovakvi i mogu doći. O svjetskim imenima i dalje samo sanjajte. Ha ja.
@ACK gdje si turkofilu karam ti dijete
Turski šund, bljak.
lijepo je vidjeti sve ovo a da nema koje kakvih autotunaša :)
Kako ono:"Prde Mahmut,nemere se dahnut"-stara kineska
Prde Murat , ne mere se durat