Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tugo moja, Evropa i Amerika se svađaju oko nastupa benda. U međuvremenu, ljudi ginu, krepavaju od gladi. Najnoviji svjetski poredak.
Death Metal, koliko je meni poznato, uglavnom velica sotonu, nasilje, unistenje i prizivanje apokalipse, demona i ostalih sranja. Prema tome STA SE ZALITE, doso djavo po naplatu, trebate bit zadovoljni.
Apsolutno pogresno, Eagles nema veze sa tim zhanrom... stvar je sto u nazivu benda spominje death metal ali ga u zvuku i tekstu nema ... alternative rock!
@forris Dimmu Borgir, Death, Slayer, Diablo, Diabolic, Detonation, Amon Amarth, Angel Corpse, Divine Heresy, As I Lay Dying, Entombed, Atomic Agressor, Atrocity, Extreme Noise Terror, Autopsy, Beneath The Massacre, Hate Eternal, Cradle Of Filth, Corpus Mortale, Impending Doom, In Flames, Raise Hell, Sadistic Intent, Meshuggah, Severe Torture, Morbid Angel, Monstrosity, Six Feet Under, Napalm Death, Obituary, With Blood Comes Cleansing........ Jel treba jos neko ime benda, da vam bude jasnije?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nasravno da su znali
"Da li je vaša francuska kontrola naoružanja spasila makar jednu osobu u Bataclanu? Ako iko misli da jest, volio bih da to kaže jer se ne slažem s time." Koji idiot jbt. Da nema kontrole naoružanja imali bi 5000 Bataclana. A ovo o čuvarima mislim da je obični marketing. Što kažu Ameri "All publicity is good publicity". Pola godine poslije napada on našao nekoga optuživati.
Da li je iko prije napada cuo za ove vrhunske umjetnike? Naravno da nije. Sad svako malo se pojave u novinama, sumnjivi su mi pravo.
naravno da je cuo, ne slusa svak sabane i miligrame ko ti,,, djecace
Kad prosjecan ex-yu rock seljak pochne diskutovati o bijelosvijetskoj muzici to je kao da ja poslije prve otkinute dlake sa jaja pochnem raditi plastichne operacije!