Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Everything we know about life we learned from Klix.ba. Tipa da je pravi naziv dotičnog banda DUft Punk. Globalno rasprostranjeno & popularno oslovljavanje banda imenom DAft Punk najvjerojatnije je posljedica neke globalne #zavjere. LOL. Jbg, očito editovanje naslova članka uključuje enorman fizički & mentalni napor, te milionske troškove.
Gdje je sad ona moja učiteljica engleskog da joj dokažem da je ispravno pisati ''Duft ''umjesto ''Daft '' kako nas je učila.:D
fino derlin ...
dUft punk hahahahahahaha nevjerovatno :'D
Ono kad clanak pise novinar klixa koji slusa turbo-folk,onda to ispadne duft punk!
hahaha... čuj "Duft Punk"