{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Dubioza kolektiv u kampanji "Predizborno zagrijavanje"

S
16.9.2010. u 14:39
0
5
Dubioza kolektiv u kampanji "Predizborno zagrijavanje"
0
Dubioza kolektiv u kampanji "Predizborno zagrijavanje"
Dubioza kolektiv (Foto: Irfan Redžović)
Dubioza kolektiv će u narednom periodu biti na mini-turneji po BiH i Hrvatskoj. U sklopu kampanje "Predizborno zagrijavanje", Dubioza će posjetiti Bihać (23. septembra, igralište bivšeg Doma armije), Zenicu (1. oktobra, igralište Papirna) i Tuzlu (2. oktobra, park pored Muzičke škole).
Cilj kampanje "Predizborno zagrijavanje" je da animira mlade ljude, kako bi u što većem broju izašli na izbore i glasali za promjene. Ulaz je besplatan.

"DK se odlučila da uđe u kampanju 'Predizborno zagrijavanje', kako bi mladi ljudi shvatili da je, jednostavno, sve u njihovim rukama. Ove godine se navršava 20 godina od prvih 'demokratskih' izbora u BiH. Ovo je zadnja prilika da se riješimo nacionalista i ostalih mutnih likova koji su ovu zemlju okovali u lance", kažu iz Dubioza kolektiva.

Osim nastupa u sklopu navedene kampanje, Dubioza će odsvirati koncert i u Rovinju, 25. septembra, na Weekend Media Festivalu, najvećoj medijskoj smotri u regionu.

Iz Rovinja, DK dolazi u Donji Vakuf, gdje će svirati u četvrtak, 30. septembra. Na kraju planirane turneje, DK ide do Zagreba i kluba Aquarius, gdje će nastupiti 25. oktobra.

Inače, u ovoj sedmici je Dubioza kolektiv dobila jubilarnog 100.000-og fana na Facebooku, a očigledno je da je muzika postala najbolji izvozni proizvod naše umorne države.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: