Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je dezurni pljuvaci. Odradili ste svoje, a sada pisat', pa spavat'
Dubioza je indie band???? hahahahahahaha Dajte ljudi, nemojte nas nasmijavati. Pa nisu svi muzicki levati. Dubioza sa zadnjim albumom bi trebala biti nominovana za nagradu "Prva truba Guce" ili "Prva harmonika Kalesije". Na krilima nezadovoljstva bh. naroda i harmonike i truba od jednog alternativnog benda su se pretvorili u najobicniju ljigavu komercijalu. Na tom zasnivaju svoje pravo da svakome zivom sole pamet o svakoj temi u ovoj zemlji. A iza toga stoji samo lova i tona pokradenih semplova od "Rage against machine" do "Plavog orkestra", FUJ!
Ma ja, poktrali Losu pa ih je zato izabrao za goste na slijedecem koncertu. Mozda oce da im zavrce usi pred rajom. Koji si ti uhljup Dino Brkicu!!
A ti FNM, malo piskis, malo kakis, a onda polizes,
odlican band i dobar album. svaka cast
SDP robovi čudo opet nisu zakazali koncert da smire proteste
indie album kako da ne - ukraden naziv albuma od filma Apsurdistan, matrice komercijalnije ne mogu biti, uvijek isti tekstovi na istu temu HAJD DOBRO
rigorice, haj na koncert :))))
Pa mogla bih...:)