Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo.
@arjuTOKINGtummi jbo ti on boga retardiranog usta
Bravo Dubioza, hvala....
zadesnoj smrti..
15.05. Svi na vilsonovo
Ocekujem od njih naprave neku pjesmu o ovim silnim gafovima."BORBE.PROTIV ANTIFAZIZMA"
Politizacija je učinila svoje!
Stari mu chetnik uzoran.Dok mu se ovo nije desilo bojim se da ni njemu niti ikome da je pala na pamet "pravda za Dzenana" Nisu imali pojma i da si ih pito da se prikljuce borbi za Dzenana rahmetli odhebali bi to u sekundi.Ovako sad daj sta das moze i "turska"i balijska podrska.Ne zaboravite da je Dzenan rshmetli bio vrijedan i uzoran decko.
drug nije birtno kada i zasto , bitno je da nam je misljenje isto a to je da je..mo staru ovim gore .
Kad će snimiti pjesmu o klincu koji je postao doktor, naučnik, cijenjeni sportist O nekom ko je nešto učinio za društvo Veća je furka snimiti pjesmu o klincu koji se bije, drogira, pljačka, noću luta gradom i na kraju završi kako je završio Sama ova grupa nije ništa više od toga
@Aljo82 Aljo, ti si osnovnu preskočio ili zaobišao?
Moj Aljo, sta ocekujes u vremenu kad su starlete, pjevacice i dromfulje glavne zvijezde, uzori i idoli i mjerne jedinice za uspjesnost zivota?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koja hrpetina fejkera i govnara. Pa da ne povjeruješ.
Ostavite se politike! Pjevajte!
@Latifaga Pa, oni i pjevaju o politici. Hahaha
Hvala dubiozi
Ovdje nema policije, sve samo kerovi...