Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kritikom drustva obezbjedjujete, na vrlo pametan nacin, svoju egzistenciju.. karte nisu bas jeftine, ali ocigledno se dobro prodaju! Svaka cast!
Evo jedna povratna informacija od vaseg najvjernijeg, ali i objektivnog fana. Dakle, tekstualno ne mozete odmaci dalje nego sto ste, jer ste u prethodnim albumima prekucali, i u tom smislu mozete samo nastaviti u istom pravcu (ili da pocnete sa sentisima :P). Sto se tice muzike i produkcije, tu stagnirate, i vjerujem da bi izbor nekog producenta sa strane bio dobar potez, jer od DK se ne ocekuje nista manje nego prije, a to je prije svega inovativnost u svakom smislu.
Pitam se šta bi radili sa sobom da su rođeni negdje na zapadu u uređenoj državi...
nako vala, ko i ova država, sve struhlo pa i ove pajde ..
suhoparno i predvidivo...niste vi Zdravko Colic,mijenjate se dok imate kad..
kad se tone, nek' je bar uz neke vesele notice... usput rečeno, ovo je njesra žešće...
Dubioza je ubleha zesca,prosle godine trazili 12000 km da sviraju 90 minuta na motorijadi u TZ..
Šta je ovo, nicaze bluz?
Lafo socijalni bend a cijene karata žara
kritika drustva sa tekstovima koje kao da je pisao osnovac,uz muziku tra la la la i nabrajanje
Pjesmuljci za djecu.
dobra tema videa.... dobra poruka..doduše mnogi neće skontat poruku
koje face
Ovim momcima treba neko javiti da se ljevica raspala vec odavno.
a oni su, kao, ljevica...
tekstovi onako ..muzika odron ...na sceni sjajni ..
Moze se ova sikiracija izvjezbat , presaltas u visi psiho modus imaju uputstva NA netu Ali ne smijes previse da ne pocnes pricat SA golubovima ko Nikola Tesla