|

Dubioza i S.A.R.S. najavljuju "pravi šiz uz mnogo smijeha i pozitive"

Dubioza i S.A.R.S. najavljuju "pravi šiz uz mnogo smijeha i pozitive"
55
Klix.ba
24.11.2014. u 16:30
13
komentara
55

dijeljenja
Dubioza i S.A.R.S. najavljuju "pravi šiz uz mnogo smijeha i pozitive"
Ovih dana su Dubioza kolektiv, S.A.R.S. i Frenkie prilično zbunili fanove, objavivši na društvenim mrežama statuse u kojima im poručuju da rezervišu 20. decembar za Arenu Zenica.
Nakon nekoliko dana, misterija je riješena: Dubioza i S.A.R.S. nastupaju u prvom regionalnom Red Bull Soundclashu, a Frenkie je host večeri uz podršku nerazdvojnog DJ Soula.

"Jako nam je drago da nam se pružila prava prilika da dođemo u Zenicu koja nam je domaći teren. Bilo je poziva, ali smo čekali na ovako nešto da bi za Zeničane napravili pravi koncert. Ovo će biti i stepenica više jer se radi o posebnoj vrsti nastupa koja do sada nije viđena u regionu. Soundclash ima potpuno drugačiji pristup u odnosu na klasični koncert jer je suština u velikoj interakciji između dva benda na dvije bine. Jako se radujemo, jer ovo za nas predstavlja i izvođački i tehnički izazov. To je poprilično zahtjevan show, Evrovizija je za ovo mačji kašalj", poručuje ekipa iz Dubioze, te najavljuje "teški šiz".

I u štabu S.A.R.S.-a ne kriju zadovoljstvo:

"Bit će to veliki izazov, ali svakako očekujemo punu Arenu! Dosad nismo imali priliku učestvovati u takvoj formi nastupa i bit će nam zanimljivo da čujemo kako ćemo se uklopiti mi i Dubioza kolektiv. Čitav koncept Soundclasha nije u nadmetanju već je na nama da zajedno sa drugarima iz Dubioze napravimo što bolji show pun smijeha i pozitive", kažu članovi benda S.A.R.S.

Bendovi nisu štedili riječi hvale jedni za druge:

"Ma S.A.R.S. su nama k‘o naša djeca, ne možeš se odlučiti ko ti je draži. Njihov naporan rad pokazuje rezultate i želimo im još puno punih sala u budućnosti", rekli su iz Dubioze.

"Dubioza je bend vrijedan poštovanja! Momci su najbolji primjer profesionalizma u muzici. Ogromna energija i zalaganje na svakom koncertu na kojem smo imali priliku da ih slušamo i gledamo. Ljudi ih vole i to nije slučajno..." kažu S.A.R.S.-ovci.

Sve dodatne informacije možete pronaći na Redbull.ba. Ulaznice su u prodaji na stranici Kupikartu.ba, po cijeni od 10 KM do 10. decembra, a nakon 10. decembra, moći ćete ih nabaviti po cijeni od15 KM.

Prodajna mjesta u Zenici su agencije Centrotrans (Mehmedalije Tarabara 4) i Dar Prirode (M. Tita 17).
Prijavi grešku


Komentari (13)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...