Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije svega treba se organizirati fer takmičenje za anšeg predstavnik/cu, transparentno i da izaberu slušaoci i gledaoci uz stručni tim. Nažalost i pticama na grani je poznato da do sada 2 osobe vode cijelu politiku oko BH Eurosonga- Dejan i Maja!!! Nisu im bile procjene dobre do sada, osim u slučaju saradnje Harija i Joksimovića. Bilo bi zaista dobro da se uvaže ovakva stajališta i da svi skupa izaberemo najboljeg predstavnika i najbolju pjesmu. Treba slati mlade ljude. imamo ih hvala bogu, trebamo pokazati Evropi da smo lijep i darovit narod. Sretno vam bilo!!
da stane država iza vas pa da možete trošiti još više i još bolje se provoditi. država treba zabraniti učešće na eurosongu jer je to svakako političko takmičenje a tebe i maju poslati u rudnik da vidite kako je zaraditi pare. doživotni ste predstavnici ko sulejman hrle
Država treba jače stati iza ovoga: http://www.youtube.com/watch?v=NUtq2wC5sGc
Dejo FUCK OFF!!!!!!!!!!
kako vas nije stid fakat, potroslili ste 600 hiljada na provod i shopping, kupujete stanove i auto od evrovizisjkih para i sad vam malo, hocete da vam drzava da jos, da mozete i vikendice na moru uzeti, jel to ? nek vas je fakat sram...kakvo 6 mjesto na trecerazrednoj manifestaciji, sad cete vi reci da nije ? e pa gdje je onda onaj od prosle godine, vukasin ili kako vec, gdje je ona marija i BL, gdje je ona mala iz hercegovine, sve propale karijere, potrosili pare od nasih pretplata, fino se proveli i prestali se baviti muzikom, eto kakve vi likove odaberete ! pusko pjeva back vokale a pri tome je bolji vokal i boje pjesme pise od dine merlina i to za jedno 3klase bolje ! pa to je privatna prcija dejana i maje da oni mogu putovati europom... i takodjer volio bih vijdeti reference od obadvoje, ko ste, odakle ste, gdje ste prije radili, sta ste uradili...ugurali vas preko stele na pozicije i vi pustili malo korijene, jel to referenca djubrad jedna bezobrazna !
treba ti pogurat malo kitu u usta. ja ne znam od čega ću sebi sutra kupiti obrok i cigare a ovaj oće više para za evroviziju.
NE SERITE!
Ovi bi samo neke sadake bilo u parama ,bilo da im se poklone poeni ! Pa ni tada nisu zadovoljni ,kuknjava sto im Hrvatska dade samo 7 poena ! Mislim da Evroviziju treba odvojiti za Istocnu i za Zapadnu Evropu !
ovaj cukric je toliki uhlj.up da je to nevjerovatno maja je dobra al paglu al eto cukricu stvarno si dege.nerik
ni dinara na gluposti
\"Država treba jače stati iza tima bh. Eurosonga\" O cemu oni to. Citav projekat bh. eurosonga finansira se iz dzepova nas pretplatnika, a jos da i drzava stane iza njih (op.a. drzavne pare su anse pare)?! Inace eurosong je od vitalnog nacionalnog interesa i kao takav bi zaista trebao biti pod patronatom drzave. Nigdje veze. Majo i Dejane prihvatite se nekog ozbiljnog posla.
pomoci ce nam Tihic,,samo cekajte ,dok sveže kosu ...
\"Nisu im bile procjene dobre do sada, osim u slučaju saradnje Harija i Joksimovića\" Zajedno s Grčkom i Rusijom, mi smo jedina zemlja koja je sudjelovala u svakom finalu Eurosonga od 2001. godine.
Nije tacno, jer drzava je vec stala onoliko koliko joj to prilike dozvoljavaju, mozda i previse. Ono sto vi u organizaciji mozete jeste popraviti se u PRingu. Godinama vas pratim, nikakve koncepcije nemate, trikove koje je lako skontati i za koje samo treba imati malo slifa i nista para uopste ne znate, niti se hoce potruditi da ih naucite. O politici glsanja iz BiH I skupljanja prijatelja kako to rade Srbija, Hrvatska ili Slovenija da i ne govorimo. Umjesto da ove godine malo \'pogurate\' Austriju, Svicarsku, Madjarsku, Italiju, Irsku, nacije naklonjene Bosancima, vi 8 bodova Azerbejdzanu, ma bravo.
nemoj majke ti da stane država iza toga,onda će sve otići u tri lijepe i to doslovno-slat ćemo tri predstavnika a ne jednog,dodik će sve sabotirati,čović će se žaliti da je ugrožen,lagumdžija će tražiti da budu partijaši...i eto belaja i cirkusa...hahaha...a sve to iz našeg džepa
Svi ste vi budale, svi ste je.be.ne budale...
dokle god su ovi treba i ukinuti da se predstavlja bh