Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Vlado..i hvala sto si uopste pristao biti dio ovog projekta. Naravno sve pohvale i za ostale clanoce zirija. Svi ste MRAK.... A..ovi papci.sto ne kontaju dalje od slinavog nosa...pa uzivajte..u svom jadu,pakosti i primitivizmu !
Hayaticuu...pa naravno da ti ne ljava ni Vlado niti iko ko valja...neznas ti sta valja..jer ti je kriterij Hayat..hahahahhahaa....Samo te ne kontam sta je to pa njemu propali pokusaj???Frajer sve sto dohvati napravi rezultat...to te zulja haveru aaaaaa...Mojne tako..kad neznas!!!!!
I naravno propali pokušaj kandidata SBB-a, Vlado Prodany ;)
Inače sin predsjednika SDA USK ili tkao nešto, al dobar momak:) A žirija i prdačine.