Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je ista fora kao nastupi pjevaca bijelog dugmeta bez gorana bregovica, sviraca azre bez dzonija stulica i evo sada, ostatak azre bez kurtovica bez kojih to nije to.
Jos jednom se pokazuje kako su mnogi nesposobni, od novinara u stampi, do sarajevo-x portala, pa kako da covjek ZNA da neko negdje svira, npr. Drugi nacin ako se to nigdje ne objavi. Svi ste vi gomila kretena i parazita i samo znate strajkovati i traziti platre, a da ih zaradite, to nikako.....
A ne spominjete Ismeta Kurtovica, ckepi jedne..
Ja sam sa svojih 24 bio najmladji tamo ubjedljivo. Penzija party, izasao nakon tri minute.
Nisam mogao otici u pm :( kako je bilo?
nista bez ismeta
pa koji su faktor braca Kurtovic