Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako si samo fino nabrojao i znas kako se zovu. zato sto i ti slusas i seku i mileta i seju boy. Ja nikad nisam cula za ove gore tako da ih ne bih nikad spomenula a ti fino sve znas kako se zovu narodnjaci zato sto ih slusas i razbijas case uz njih hahah! Toliko od mene pametnjakovicke!
Prva i osnovno, stvar kulture koju ovaj njihov pjevac nema. Glumi neku zvijezdu, pjeva na bini, pazi sad, sa cigarom u ruci. Zalosno, obzirom na pjavacke (ne)sposobnosti koje posjeduje. Nisi odradio 400 koncerata, deset albuma, pa da se tako ponasas... Jos puno, puno, puno pjesmica, nastupa, godina, pa kad prodju pubertetske bubuljice, onda cigara, pa rokaj. Nisi James Hetfield.
Album se moze skinuti sa: https://rapidshare.com/#!download|623l3|457596432|Rigorozni_Delirijum__mp3.rar|41647 Pozz
dosadnijeg benda dugo nisam slusao...
de stavite na rapidshare :)
hajde ljudi... radite brze na tome.. kupite sto brze novi paket i punooo veci :D
Working on it!
doslo je do provale :D
\"Bandwidth Limit Exceeded\" Šta mislite o malo boljem hosting paketu. :D
Cccc koji levatski prvi komentar sto posto nije ni poslusao prvu a kamo li zadnju pjesmu sa albuma a vec je dodao \"retadirana imena\" u komentaru...Zalosno da vazda ama bas VAZDA nadju se ovaki \"pametnjakovici\" da sole pamet...Sta je to svega ti tebi \"ne retadirano ime\" ?? mile kitic i seka aleksic ?? Ili onaj sejo boy ?? Sto posto uz niha se napija i razbija oko sebe...Dzegerska zapusena posla ! Btw bend je fenomenalan svidja mi se stil muzike njihove i tekstovi su super ! Hvala Vam na free download-u albuma momci i abd jos ih 100 bilo :) Good luck samo tako nastavi te przit ! :)
znači album gori!!!!!!
Momci su prva liga, a muzicki su dobro potkovani. Nadam se da su to uspjeli dokazati u ovim svojim pjesmama!!! Cestitam na prvom albumu i Hvala za download!!!
non stop neka retardirana imena \"bendova\" ... tuga i zalost...