Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prava dama i vrhunska pjevacica
idi u rupu i sjedi//
u rupu i suti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
vraćam se s koncerta... odlično bilo. dama. umjetnica.
Nekada samo treba ući i pročitati komentare na Klixu pa ćemo imati jasniju sliku kako smo bolesno društvo.... Samo se pitam kako živite sa takvim mozgovima, ne daj Bože nikome....
Ne znaju kockaste glave šta valja...
Maria magdalenaaaaaa maria magdalenaaaaa🎵🎶.
niko pjesme nijedne ne zna 😂
Citajuci komentare mi prvo treba sami sa sobom da se dogovorimo...jedni pljuju,drugi hvale, pa onda jedni na druge ahahaha ...bas smo stoka.
Doslo vise nego uspred OHR'a nakon udara na drzavu poslje izbora.
kako ode sda pocese normakni koncerti po gradu.. do sad samo krkanluci i to koride i jale i bube i satorska sijela
Arkanova bivša.
Da li su Sarajlije sposobne da vole bilo šta izvan kantona? Kao da živimo u Zambeziju a ne u glavnom gradu evropske države. Frustracije, ljubomora, zavist i pakost mogu biti znaci graničnog poremećaja ličnosti. Potražite pomoć. Nije sramota. Takvi ne valjate ni sebi ni drugima.
A to je ona fuksa sto se vucala sa ratnim zlocincem Arkanom i ko zna jos s kim..