Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne slusam muziku koju svira ova divna zena, ali cu svakako otici da je podrzim i na taj nacin dati svoj mali doprinos u njenoj zivotnoj borbi...
@ja.jesam.520, davno sam ti postavila pitanje koji je to lijek, jer navodno tvrdiš da znaš. Nisam dobila odgovor. Opet te pitam ako znaš kaži KOJI JE TO LIJEK i pomozi ljudima u nevolji, a ošteti farmaceusku industriju.
@silent...policija ce da ga proganja ako ti kaze..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Donna samo naprijed...uz tebe smo!
ti si stijena od zene bog ti dao sve naj naj uz tebe smo vazda
Samo me cudi da od svih sponzora koji su podrzali ovu divnu zenu,jedini Bh Telecom nije bio u stanju da podrzi ovaj koncert,te je jedini odustao od sponzorstva ovog humanog koncerta i humane price....Fujjjj......!!!! Donna izdrzi ,brz oporavakk!!!
Samo hrabro ti si žena lavica.
Slavim ljubav, pjevam sreći, jer moj problem nije od mene veći. Samo hrabro jaka ženo!
Sve najbolje ...
ulje od kanabisa,sto ova nasa primitivna stoka na vlasti naziva drogom,je vrhunski lijek protiv raka,ima najmanje 10 nacina kao se priprema i svaki je vrlo efektan,potraziti na rick simpson canabis oil.svi su ga vec legalizovali osim ovih primatski zemalja sa balkana.
Zna li iko jesu li karte u prodaji? Na kupikartu.ba nema...
Popila je na slamku kemoterapija, gora od karcinoma
Pod svakim teretom koji nam život nameće, važno je ne klonuti duhom, ne predati se. Sretno Donna!
Želim ti brz oporavak, a sledeći intervju da bude u vezi sa muzikom i planovima za koncerte ! Srećno !
koju energiju ova žena ima!!! to se ne viđa često!! izbori se Donna,ja ti želim sreću!!
TI SI.... TI SI...... MA TI SI SVE ŠTO ČOVJEK MOŽE POZITIVNO ZAMISLITI.
Sretno Doona i da se izboris s tom bolescu, a s takvom pozitivom i upornoscu vjerujem da hoces. Kako je zovu Zena Zmaj i zaista jeste, pored svojih muka opet gleda i drugima da pomogne, Svaka Cast. :-)
Izdrzi hrabra zeno...respect!
Žena gigant! svu srecu ti zelim, najveci ratnice