Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast organizatoru na ovoj ideji. I na Bjelašnici direktor ZOI-A Hubijar, želi da organizuje tradicionalno kuhanje jednog kazana graha za 5 osoba, koje će će biti popraćeno puštanjem muzike iz auta. To je kada imaš pravog menadžere na poziciji. Cijela senzona prolazi a veseli je je na nekim grobljima nego što je trenutno na Bjelašnici i Igmanu
Neka hvala, čuj Tjentište. Jarane.
Ovo je nekad bilo u Dolini heroja kad su bile radne akcije i kad je mladost bezbrizno boravila ovdje i sa ljubavlju gradila ovaj memorijalni centar. Sad na zalost mladost se goni iz ove zemlje kako moralno tako i materijalno tako da i vjerojatno ni one istinske ljubavi ovdje vise nema
Jedva čekam !
Nadrogiram se i pravim haos
Ne idite ni slučajno tamo, jer to je festival krkanluka i četništva.
Narkoman do narkomana.
U bici na Sutjesci 1943. britanska delegacija je prvi put vidjela da su četnici saveznici nacista ,a do tad se predstavljali kao antifašisti i od tada je veća pomoć slata Titovim partizanima .Dokaz da se velikosrpski licemjerni lažljivi gen nije promjenuo od postanka velikosrpske stoke i način otimanja tuđe zemlje .Neka se zna.
@novibosman345 Moj đed je bio antikomunisata i antifašista, ubi ga Tito 53 g, mater mu ćopavu ebem! Anlaišeš li metuzaleme?!
...ma tvoj je đed bio pod broj jedan opančar sa šajkačom ,tipično zatucano četničko pseto,a ti si sav na đeda poserem mu se na kosti ,a tebi u žvalje vlaške.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)