Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nismo svi svemu dorasli! Normala. ;) Volim te Đole!
Nacionalisti popusite, Balasevic je bog, bio i ostao !
Blašević mi je najdraži muzičar, ali mi je ovo iznenađenje. Nastupao je u takvim selendrama kao što je Jaša Tomić, a da je tek sada nakon 40 godina pjevanja nastupa u Novom Pazaru, koji je ipak regionalni centar (jedanaesto mjesto po veličini u Srbiji).
četnicku mater...
đokoca ... natakarim ga na mulamudana
ustašo!
Ti si govno smrdljivo. Hebao ti ja mater.
zatvorite vrata, propuh...
Panonski govnar...
Jesam li jedini koji ne moze muziku Balasevica? Meni je to tako sumorno i dosadno.
Nisi, ima vas dosta. Ali ne brini, isto tako mi koji razumijemo Đoleta, ne kontamo kojekakve Rozge, Cece, Panthere ili 50-Centove. I sve super, ima ponešto za svakoga.
Nisam nista drugo ni ocekivao, limitiran komentar ciji autor pokazuje da mu je muzika Rozge i Cece sasvim prikladna uz Djoleta.
Đorđe Balašević: U Novom Pazaru je rekao kako ce uskoro odrzati concert I u MZ Buljakov potok u Sarajevu ... Odlucio je da krene zestoko po udarnim destinacijama regiona....